BILLETTER

Det vil være mulig å kjøpe billetter i døra i tillegg til på trdstrikk.no. For å unngå kø anbefaler vi at dere kjøper billetter på forhånd. Du må kjøpe inngangsbillett for å komme inn på markedsplassen. 


MAT OG SERVERING

På dagtid lørdag og søndag blir det mulig å kjøpe noe å bite i samt kald og varm drikke i 2. etg utenfor markedsplassen. Ønsker du å spise en bedre lunsj er det selvsagt mulig å gjøre det i hotellets restaurant. På åpningsfesten (fredag) blir det mulig å kjøpe drikke. På Strikk & Quiz lørdag kveld blir det mulig å kjøpe drikke, samt middag for de som ønsker det. 


MARKEDSPLASS

Markedsplassen er åpen lørdag fra 10-16 og søndag fra 10-14. De fleste utstillere tar kort og Vipps, noen tar kontanter. Dette vil variere fra utstiller til utstiller. 


TOALETTER OG GARDEROBE

Toaletter finnes i både 1. etg ved resepsjonen samt i 2. etg ved heisen. Har du med barnevogn ber vi av sikkerhetshensyn om at den parkeres i garderoben i 2. etg. Dette er en ubemannet garderobe, men man kan sette igjen ting på eget ansvar. HEIS Det er heis fra 1 til 2. etg. Husk å løse inn billett i 1. etg før du benytter heisen. 


BELIGGENHET

Festivalen foregår på Royal Garden hotell i Trondheim sentrum. Adresse er Kjøpmannsgata 73. 


WORKSHOPS

Har du meldt deg på workshop finner du rommene det skal foregå i, en trapp opp fra markedsplassen. Navn på workshops står på døra. Spør oss om du er usikker. 


STRIKKESONER

Vi har laget egne soner hvor du kan sette deg ned med en kaffekopp og kose deg med strikketøyet. I sitteområdet som ligger ved trappen mellom 1 og 2. etg er det plass til å sitte. Når foredragene på lørdag er ferdig er det også mulig å sitte i foredragssalen i 2. etg.